Puur Hormonen

Hormonen zijn krachtige stofjes in ons vrouwenlichaam. Hoe geweldig zou het zijn om goed met ze samen te werken in plaats van dat we ze tegen werken. Een hormoondisbalans werkt op allerlei manieren in je leven door, zelfs op processen waarbij je dat niet direct zou verwachten. Bij dit pakket gaan we concreet aan de slag om je hormonen weer in evenwicht te krijgen. Hoe zorg je ervoor dat je weer rust in jouw lichaam en geest voelt? Je hoeft namelijk niet vermoeid te zijn of weinig energie te hebben. En hoe zorg je ervoor dat je menstruatie weer op gang komt, je PMS klachten of menopauze- of overgangsklachten verminderen? Of kijk je er naar uit om weer een stralende gladde huid te hebben of wil je enorm graag zwanger worden? Allerlei vragen die spelen als je hormonen uit balans zijn.

In dit programma onderzoeken we samen waar voor jou de grootste winst te behalen is. We stellen prioriteiten waar we eerst aan gaan werken, zodat je direct aan de slag kan met de doelen die voor jou het belangrijkst zijn.

Bij Puur Hormonen ligt de focus op je hormonen weer in balans brengen. Dit door middel van gezonde voeding, stress reduceren door genoeg te ontspannen, voldoende beweging en tijd om stil te staan bij emoties. Ook kan het nodig zijn om verder onderzoek te doen naar de darmen of de hormoonwaarden in het bloed. Al deze punten zijn ontzettend belangrijk om goed samen te kunnen werken met je hormonen.