PuurPCOS

Bij Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) is er sprake van een disbalans in je hormonen. Dit werkt op allerlei manieren in je leven door, zelfs op processen waarbij je dat niet direct zou verwachten. Bij dit pakket gaan we concreet aan de slag om je hormonen weer in evenwicht te krijgen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je huid weer glad wordt en straalt? Hoe zorg je ervoor dat je weer rust in jouw lichaam en geest voelt? En hoe zorg je ervoor dat je menstruatie weer op gang komt?Allerlei vragen die spelen als je PCOS hebt.

In dit 12-weken programma onderzoeken we samen waar voor jou de grootste winst te behalen is. We stellen prioriteiten waar we eerst aan gaan werken, zodat je direct aan de slag kan met de doelen die voor jou het belangrijkst zijn.

Bij PuurPCOS ligt de focus op je hormonen weer in balans brengen. Dit door middel van gezonde voeding, stress reduceren door genoeg te ontspannen, voldoende beweging en tijd om stil te staan bij emoties. Al deze punten zijn ontzettend belangrijk om grip te krijgen op PCOS.