PuurVoeding

 

Gezonde voeding is de basis van je goed voelen en gezond zijn. Wil jij weten of jij voldoende voedingsstoffen uit jouw huidige voedingspatroon haalt? Of wil jij weten hoe het komt dat je elk jaar wat extra kilootjes vasthoudt? Zou jij een persoonlijk plan willen ontvangen, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, hoe jij je voedingspatroon moet aanpassen om een gezonde toekomst tegemoet te gaan en lekkerder in je vel te zitten?

 

Bij het pakket PuurVoeding ligt de focus op je persoonlijke plan waarmee je zelf verder aan de slag gaat. Je krijgt van mij een formulier waarop je 5 dagen een dagboek van je voedingsinname invult. Hierbij kijken we niet alleen naar wat je hebt binnengekregen, maar ook onder welke omstandigheden je gegeten hebt en wat er op dat moment nog meer speelde.

 

Je neemt dit voedingsdagboek mee naar de intake, waarbij we samen in gesprek gaan. Dit doen we aan de hand van een vragenformulier en zo krijg je snel inzichtelijk hoe jouw voedingspatroon er nu uit ziet. Vervolgens maak ik een analyse van jouw voedingsdagboek in combinatie met het intakeformulier. Hierdoor krijg jij inzicht of de voeding die jij eet voldoende is en van de juiste kwaliteit is voor jouw lichaam. Door jouw persoonlijke plan waarin concrete tips en tools staan, kan jij zelf aan de slag om een gezonde(re) omslag te maken.