Puur Leefstijl

 

Bij dit pakket ga je concreet met je leefstijl aan de slag. Wat
zijn voor jou gezonde gewoontes en hoe zorg je ervoor dat deze worden verankerd in je dagelijks leven? Of welke gewoontes dienen je juist niet en kunnen beter omgebogen worden? Welke doelen streef je na? Heel reëel gekeken weet je dat je lichaam, geest, emoties en relaties allemaal samenhangen. Maar hoe uit zich dit bij jou in de dagelijks leven en wat gaat er goed en minder goed? 

Allerlei vragen die jij je waarschijnlijk zelf ook stelt. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw doelen vertaald worden in concrete stappen, waardoor je ook werkelijk tot actie overgaat. En waardoor de veranderingen blijvend zijn.

 

 

 

Bij Puur Leefstijl gaan we actief aan de slag met een gezond voedingspatroon, voldoende beweging, voldoende ontspanning, rust en een evenwichtige mentale gesteldheid.

Bij dit programma is het mogelijk om een consult op de praktijk om te zetten naar een wandelconsult. Hierbij gaan we samen het bos in waarbij we alles bespreken wat besproken moet worden, maar dan terwijl we heerlijk in beweging zijn.