Wanneer je kiest voor een coachingstraject kijk ik samen met jou hoe je door middel van kleine concrete stapjes je nieuwe leefstijl vorm kunt geven en vol kunt houden.

Vanuit het intakegesprek, de voedingsanalyse en de coachingssessies gaan we kijken wat bij jou past en wat voor jou haalbaar is. Zo ontstaat er een nieuwe leefstijl voor jou op maat gemaakt, waarmee je al vanaf de eerste sessie aan de slag kan. Elk eerste vervolgconsult, waarin we jouw persoonlijke coachingsplan bespreken, duurt 45 minuten,. De daarop volgende consulten duren elk 30 minuten.

Bij Puur Evenwicht staan pure, onbewerkte voedingsmiddelen centraal, met daarin zoveel mogelijk variatie. Ik geef je inzicht en voorbeelden van recepten die passend zijn voor jou. Ik werk niet met persoonlijk op maat gemaakte recepten.

Het uitgangspunt is dat jij, door middel van aanvoelen, proeven en experimenteren, zelf weet hoe jij je nieuwe gezonde voedingspatroon vorm geeft. Alleen dan heeft het ook effect op de lange termijn.

Verder kijken we hoe jij beweging in je leven kunt inbouwen. De beweging die bij jou past en die je ook werkelijk vol gaat houden, omdat je het fijn en lekker vindt. Ook zoomen we in op jouw stress- en ontspanningsbalans, je slaappatroon en welke gedachten je belemmeren om te kiezen voor wat je eigenlijk wil.

 

Until you spread your wings you have no idea how far you can fly

Bij Puur Evenwicht kan je kiezen uit 4 Programma’s of je kiest voor losse elementen.

Bij  de programma’s PuurLeefstijl en PuurPCOS gebruiken we een werkmap wat als een rode draad door het coachingstraject loopt. Deze werkmap is uniek en bevat opdrachten die jou ontzettend veel inzicht en kracht geven om een mooi en gezond leven tegemoet te gaan.

Programma’s