Heb je al veel geprobeerd qua afvallen? Allerlei verschillende methoden en manieren een kans gegeven met als streven om je lichamelijk en geestelijk optimaal gezond te krijgen? Maar is er nog niet eerder persoonlijk met en naar jou (mee)gekeken wat jij nu precies nodig hebt? Misschien heb je wel een voedselgevoeligheid, werken je darmen niet naar behoren of zijn je hormonen uit balans?

Wanneer je kiest voor een coachingstraject bij Puur Evenwicht kijk ik samen met jou hoe je door middel van kleine concrete stapjes je nieuwe leefstijl vorm kunt geven en vol kunt houden. Door de 1 op 1 coaching krijg je een op maat gemaakte behandeling, welke uniek is voor jou. We gaan samen echt de diepte in om de beste effecten naar boven te krijgen. Hierdoor behaal je mooie resultaten die blijvend zullen zijn en die bij jou horen.  

Vanuit het intakegesprek, de voedingsanalyse en de coachingssessies gaan we kijken wat bij jou past en wat voor jou haalbaar is. Zo ontstaat er een nieuwe leefstijl voor jou op maat gemaakt, waarmee je al vanaf de eerste sessie aan de slag kan. Voor de intake nemen we 2 uur de tijd, om zo écht tot de kern van het probleem te komen. Elk eerste vervolgconsult, waarin we jouw persoonlijke coachingsplan bespreken, duurt 60 minuten. De daarop volgende consulten duren elk 30 minuten.

Bij Puur Evenwicht staan pure, onbewerkte voedingsmiddelen centraal, met daarin zoveel mogelijk variatie. Ik geef je inzicht en voorbeelden van recepten die passend zijn voor jou. Ik werk niet met persoonlijk op maat gemaakte recepten.

Het uitgangspunt is dat jij, door middel van aanvoelen, proeven en experimenteren, zelf weet hoe jij je nieuwe gezonde voedingspatroon vorm geeft. Alleen dan heeft het ook effect op de lange termijn.

Verder kijken we hoe jij beweging in je leven kunt inbouwen. De beweging die bij jou past en die je ook werkelijk vol gaat houden, omdat je het fijn en lekker vindt. Ook zoomen we in op jouw stress- en ontspanningsbalans, je slaappatroon en welke gedachten je belemmeren om te kiezen voor wat je eigenlijk wil. Het stuk  mindset is ten alle tijden erg belangrijk. Als coach wil ik het onderste uit de kan halen om ervoor te zorgen dat jij geweldig mooie resultaten bereikt. Dit betekend hard werken, uit je comfortzone gaan en belangrijke antwoorden voor jezelf duidelijk krijgen. 

En dit alles samen zorgt ervoor dat jij een krachtige basis voor een gezond evenwichtig leven ontwikkeld wat je ook werkelijk vol kan houden. 

Until you spread your wings you have no idea how far you can fly

Bij Puur Evenwicht kan je kiezen uit 4 Programma’s of je kiest voor losse elementen.

Bij  de programma’s PuurLeefstijl en PuurHormonen gebruiken we een werkmap wat als een rode draad door het coachingstraject loopt. Deze werkmap is uniek en bevat opdrachten die jou ontzettend veel inzicht en kracht geven om een mooi en gezond leven tegemoet te gaan.

Programma’s