Heb je al veel geprobeerd qua afvallen? Heb je al allerlei verschillende methoden en manieren een kans gegeven met als streven om je lichamelijk en geestelijk optimaal gezond te krijgen? Maar is er nog niet eerder persoonlijk met en naar jou (mee)gekeken wat jij nu precies nodig hebt? Misschien heb je wel een voedselgevoeligheid, werken je darmen niet naar behoren of zijn je hormonen uit balans?

Wanneer je kiest voor een coachingstraject bij Puur Evenwicht kijk ik samen met jou hoe je door middel van kleine concrete stapjes je nieuwe leefstijl vorm kunt geven en vol kunt houden. Door de 1 op 1 coaching krijg je een op maat gemaakte behandeling, welke uniek is voor jou. We gaan samen echt de diepte in om de beste effecten naar boven te krijgen. Hierdoor behaal je mooie resultaten die blijvend zullen zijn en die bij jou horen.  

Vanuit het intakegesprek, de voedingsanalyse en de consulten gaan we kijken welke behandeling bij jou past en wat voor jou haalbaar is. Zo ontstaat er een nieuwe leefstijl voor jou op maat gemaakt, waarmee je al vanaf de eerste sessie aan de slag kan en je klachten langzaamaan verminderen. Voor de intake nemen we gemiddeld 90 minuten de tijd, om zo écht tot de kern van het probleem te komen. Elk eerste vervolgconsult, waarin we jouw persoonlijke coachingsplan bespreken, duurt 45 minuten. De daarop volgende consulten duren elk 30 – 60 minuten.

Bij Puur Evenwicht staan pure, onbewerkte voedingsmiddelen centraal, met daarin zoveel mogelijk variatie. Ik geef je inzicht en voorbeelden van recepten die passend zijn voor jou. Ik werk niet met persoonlijk op maat gemaakte recepten.

Het uitgangspunt is dat jij, door middel van aanvoelen, proeven en experimenteren, zelf weet hoe jij je nieuwe gezonde voedingspatroon vorm geeft. Alleen dan heeft het ook effect op de lange termijn.

Verder kijken we hoe jij beweging in je leven kunt inbouwen of juist meer rust. De beweging en ontspanning die bij jou past en die je ook werkelijk vol gaat houden, omdat je het fijn en lekker vindt. We zoomen in op jouw stress- en ontspanningsbalans, je slaappatroon en welke gedachten je belemmeren om te kiezen voor wat je eigenlijk wil. Het stuk mindset is ten alle tijden erg belangrijk. Als coach wil ik het onderste uit de kan halen om ervoor te zorgen dat jij geweldig mooie resultaten bereikt. Dit betekend hard werken, uit je comfortzone gaan en belangrijke antwoorden voor jezelf duidelijk krijgen. 

En dit alles samen zorgt ervoor dat jij een krachtige basis voor een gezond evenwichtig leven ontwikkeld wat je ook werkelijk vol kan houden. 

Until you spread your wings you have no idea how far you can fly

Bij Puur Evenwicht kan je ook kiezen voor losse elementen. Losse consulten zijn enkel in te boeken nadat je en intake en eerste vervolgconsult hebt doorlopen.

Dan is er een goede basis ontstaan om van start te gaan.

Het aanbod