Over Puur Evenwicht

 

Veel vrouwen verliezen zichzelf wel eens uit het oog. Dit gebeurd niet eens bewust, maar sluipt er langzaam steeds meer in. Ze hebben het gevoel mooi, slim, aardig, zorgzaam, geduldig, begripvol en eigenlijk perfect te moeten zijn. Daardoor zien ze hun eigen waarden niet meer. Als vrouw voel je dan duidelijk dat je niet in balans bent. In mijn coaching gaan we samen aan de slag met wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. De focus ligt meer op dat je gelukkig bent met jezelf, dan dat we streven naar bijvoorbeeld het ideale gewicht en enkel willen afvallen. Door goed voor jezelf te zorgen in de zin van voeding, beweging, mindfulness en liefde voor jezelf, neem je weer het heft in eigen handen. Je hebt zelf zo ontzettend veel in de hand. Ga op onderzoek uit, stap uit je comfortzone en ontdek en zie hoeveel jij de wereld te bieden hebt en wat de wereld jou te bieden heeft. 

 

Is jouw levensstijl uit balans?

R

Ben je niet tevreden over je lichaam?

R

Ben je moe en plof je in de avond uitgeblust op de bank?

R
Heb je last van overgewicht?
R

Heb je last van ondergewicht?

R

Wil je graag eens grondig onderzoek laten doen met wat er nou echt met je aan de hand is; heb je een voedselallergie of voedselgevoeligheid, een verstoord microbioom of denk je dat je mogelijk verschillende vitamines en mineralen tekort komt?

R
Zit je niet lekker in je vel?
R

Heb je het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden?

R

Heb je zelf al op verschillende manieren aan je gezondheid gewerkt, maar helpt het niet voldoende?

R

Nemen je hormonen de regie over in je lichaam?

R

Heb je de diagnose PCOS en ben je zoekende hoe je je hormonen weer in balans kan brengen?

R

Ben je in de menopauze of zit je in de overgang en ervaar je vervelede klachten als; hoofdpijn, stemmingswisselingen en opvliegers?

 

Herken je jezelf in een van deze vragen? Dat is niet nodig. Door verschillende facetten na te lopen en aan te sterken, zit jij weer lekker in je vel. Mijn coaching is gebaseerd op vier pijlers: voeding, mind, ontspannen en beweging.

Een coachingssessie beginnen we altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we waar jij hulp bij nodig hebt en wat ik je kan bieden. We bekijken samen hoe je letterlijk en figuurlijk in je vel zit. Als we samen besluiten dat je een coachingstraject gaat starten, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan zelf aangeven waar jouw behoefte ligt. Wil je bijvoorbeeld een intake en een persoonlijk plan met alle adviezen erin verwerkt en kom je daarna nog 1 maal terug om alles goed op de rit te zetten, dat kan! Ook bied ik een aantal programma’s aan waar je uit kunt kiezen. Maar we kunnen ook besluiten tot 1, 2 of 20 gesprekken, jij bepaald wat jij nodig hebt. Huisbezoeken in de regio Breda zijn in overleg mogelijk.

 

Every morning she spreads her wings and flies. Choosing her own direction for happiness.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit houdt in dat je kunt rekenen op een professionele begeleiding. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent. Vraag dit na bij je eigen verzekering. Indien dit het geval is, betekend dit dat een groot deel van de COACHING GRATIS zal zijn.