Over Puur Evenwicht

 

Veel vrouwen verliezen zichzelf wel eens uit het oog. Ze hebben het gevoel mooi, slim, aardig, zorgzaam, geduldig, begripvol en eigenlijk perfect te moeten zijn. Daardoor zien ze hun eigen waarden niet meer. Als vrouw voel je dan duidelijk dat je niet in balans bent. In mijn coaching gaan we samen aan de slag met wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. De focus ligt meer op dat je gelukkig bent met jezelf, dan dat we streven naar bijvoorbeeld het ideale gewicht en enkel willen afvallen. Door goed voor jezelf te zorgen in de zin van voeding, beweging, mindfulness en liefde voor jezelf, zorg je ervoor dat de wereld jou ook goed behandelt.

 

Is jouw levensstijl uit balans?

R

Ben je niet tevreden over je lichaam?

R

Ben je moe en plof je in de avond uitgeblust op de bank?

R
Heb je last van overgewicht?
R
Zit je niet lekker in je vel?
R

Heb je het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden?

R

Nemen je hormonen af en toe de regie over?

 

Herken je jezelf in een van deze vragen? Dat is niet nodig. Door te leren anders in het leven te staan kun je zorgen dat je wel lekker in je vel zit. Mijn coaching is gebaseerd op vier pijlers: voeding, mind, ontspannen en beweging.

Een coachingssessie beginnen we altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we waar jij hulp bij nodig hebt en wat ik je kan bieden. We bekijken samen hoe je letterlijk en figuurlijk in je vel zit. Als we samen besluiten dat je een coachingstraject gaat starten, zijn er verschillende mogelijkheden. Ik bied een aantal programma’s aan waar je uit kunt kiezen. Maar we kunnen ook besluiten tot 1, 2 of 20 gesprekken. Maar net wat bij jouw situatie past. Huisbezoeken in de regio Breda zijn in overleg mogelijk.

 

Every morning she spreads her wings and flies. Choosing her own direction for happiness.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit houdt in dat je kunt rekenen op een professionele begeleiding. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent. Vraag dit na bij je eigen verzekering. Indien dit het geval is, betekend dit dat een groot deel van de COACHING GRATIS zal zijn.