Puur EMB-test

*Binnenkort beschikbaar*

De EMB-test is een holistisch- & regulierbloedonderzoek. Het wordt ook wel een APK-check voor je lichaam genoemd. Hiermee is het een mooie aanvulling op de reguliere bloedtest die je via de huisarts af kunt laten nemen, maar het is geen vervangende test.

Dit holistische bloedonderzoek is interessant als je last hebt van verschillende (vage) klachten, waarbinnen de reguliere zorg geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. Maar het onderzoek is ook zeker aan te raden wanneer je nieuwsgierig bent naar je de huidige balans van je lichaam.

Er kan bijvoorbeeld een duidelijk beeld worden verkregen van de staat van de vitaminen en mineralen in jouw lichaam. Hierdoor kan er specifiek advies gegeven worden met betrekking tot de juiste voeding. Ook je darmgezondheid, energetische blokkades en stress parameters, vetzuren balans, neurotransmitters, hormonen en energetische intoleranties komen aan bod.

Met een vingerprik wordt er een druppeltje bloed opgevangen. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium voor onderzoek. Binnen twee weken krijgt de therapeut de uitslag en wordt er en plan van aanpak gemaakt, waarna de uitslag met het plan met jouw wordt doorgesproken. Naderhand volgt er nog een vervolgconsult om de voorgang te monitoren.