Puur EMB Bloedtest

De EMB-Bloedtest is een holistisch- & regulierbloedonderzoek. Het wordt ook wel een APK-check voor je lichaam genoemd. Hiermee is het een mooie aanvulling op de reguliere bloedtest die je via de huisarts af kunt laten nemen. De reguliere bloedtesten worden afgenomen om te kijken naar bloedarmoede, ijzertekort of bijvoorbeeld een infectie. Maar uit het bloed kan zoveel meer waardevolle informatie gehaald worden. Deze geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen en energetische belastingen in beeld brengen. De EMB Bloedtest kan dit!

Dit holistische bloedonderzoek is interessant als je last hebt van verschillende (vage) klachten, waarbinnen de reguliere zorg geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. Maar het onderzoek is ook zeker aan te raden wanneer je nieuwsgierig bent naar je de huidige balans van je lichaam. Het is deels energetisch dus niet 100% wetenschappelijk bewezen. 

Er kan bijvoorbeeld een duidelijk beeld worden verkregen van de staat van de vitaminen en mineralen in jouw lichaam. Hierdoor kan er specifiek advies gegeven worden met betrekking tot de juiste voeding. Ook je darmgezondheid, energetische blokkades en stress parameters, vetzuren balans, neurotransmitters, hormonen en energetische intoleranties komen aan bod.

Met een vingerprik worden er druppeltjes bloed opgevangen. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium voor onderzoek. Binnen drie weken krijgt de therapeut de uitslag en wordt er en plan van aanpak gemaakt. Aan de hand van de uitslag en de gegevens uit de intake krijg je een passend voedings- en suppletieadvies. Naderhand vindt er nog een vervolgconsult plaats om de voorgang te monitoren.

R

Wat meten we met de EMB Bloedtest?

R
Hormonen-panel (oestrogeen, progesteron, insuline, testosteron, etc.)
R
Adrenale status (stress, bijnieren, verlengde stressreactie, cortisol, etc.)
R
Lever-, schildklier- en galblaasbelasting
R
Vetzuren balans (omega 3 en 6)
R
Darmflora en mondflora verstoring
R
Mineralen-panel (magnesium, zink, jodium etc.)
R
Vitaminen-panel (vitamine D, C, foliumzuur etc.)
R
Vitamine B12-status (wordt je vitamine b12 wel echt opgenomen in de cel?)
R
Toxische belasting (afvalstoffen in je lichaam)
R
pH balans (zuurtegraad van je lichaam)
R
Elektro-stress (wifi, 5G, zendmasten)
R
Alvleesklier insufficiëntie (Insulineresistentie)